Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω...

Τό μαθα χτες το αργά το βράδυ από το troktiko. Στην αρχή λέω, μπα πλάκα είναι, ψέμα. Ανέτρεξα στο google να βρώ έστω κάτι που να το αναιρεί, να το διαψεύδει. Τίποτα. Όλα τα sites λέγανε το ίδιο. Πέθανε ο Μάνος Ξυδούς.
Έλεος βρε παιδιά. Γιατί να γίνεται αυτο;; Γιατί αυτοί που αξίζουν να φεύγουν πιο γρήγορα, γιατι;;;

Ακόμα και τώρα αρνούμαι να το συνειδητοποιήσω. Ακούω συνέχεια κομμάτια των ΠΥΞ-ΛΑΞ.Πάντα πίστευα ότι οι ΠΥΞ-ΛΑΞ θα ξανασυναντιόντουσαν, θα ξανακούγαμε live όλες αυτές τις κομματάρες. Tώρα μόνη παρηγοριά θα είναι το youtube.

Αντίο Μάνο. Τα τραγούδια σου θα μας συντροφεύουν πάντα.


Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Χριστός Ανέστη!!Χρόνια Πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Ελπίζω να περάσατε καλά το τριήμερο. Με κέφι, χαρά και προπαντώς φαι, ποτό και χορό!! Μην αφήσουμε παραπονεμένη την θειά μας την χοληστερίνη. Κρίμα δεν είναι;


Όσοι φύγατε στα χωριά σας, καλά το κάνατε!!(έχει ακριβύνει και η βενζίνη παναθεμά τα) Εκεί μυρίζει κανονικό πάσχα. Όσοι πάλι μείνατε στις πόλεις, δεν πειράζει, κι εδώ υπάρχει αρνακι,κοκορετσάκι!!

Φέτος έκανα σχεδόν τέλειο πάσχα. Ήταν κι ο καιρός πολύ ωραίος, ήταν η πρώτη φορά που το σόϊ ήταν όλο μαζεμένο,χωρίς γκρίνιες και καυγάδες, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα!!

Κάναμε τις φλαούνες, τα τσουρέκια,βάψαμε τα αυγά, την κυριακή ψήσαμε τις σούβλες μας και φάγαμε σαν να ήταν η τελευταία φορά που τρώμε πάνω σε τουτιν την γή. Όπως κάμνει και ο τελευταίος Κυπραίος που είναι σε τούτιν γη. Τρώει ώσπου να σπάσει!!!

Καλή επάνοδο να έχουμε. Επιστροφή ξανά στην ρουτίνα και στην ομολογουμένως ενδιαφέρουσα καθημερινότητά μας.