Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Και τώρα η σειρά σας!!!

Γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια που λέν και στο χωρίο μου, και επειδή εσείς επολολοίσετε, που τότε που εμάθετε ότι έννα παίξετε με την Ελλάδα, και ότι βλακεία σας εκατέβαινε σαν ετρώετε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης, μάθετε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή. Και ότι και να λέτε θα εθέλετε να είστε Έλληνες, τούτο σας κρούζει. Διότι η ψυχή του Έλληνα θα φανεί στο τέλος, το πείσμα του και η θέλησή του.


Για αυτό κάτσετε στα βραστά σας και κοντά τα χέρια σας που την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, κάντε μας περήφανους, δώστε τα όλα, να τους κλείσουμε επιτέλους το στόμα!!Το πειρατικό ξανασαλπάρει!!!!!!!!!!!!

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Γομάρια και Σαμάρια της Βουλής μας τα καμάρια

Εχτές πήγα στο Σκαλί Αγλαντζιάς και είδα την επιθεώρηση "Γομάρια και Σαμάρια της Βουλής μας τα καμάρια", που έπαιζε και ο ανεπανάληπτος Στάθης Ψάλτης.


Σχεδόν γεμάτο το υπαίθριο θέατρο, και 


Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε να την δείτε. Θα γελάσετε μέχρι δακρύων.


Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ερμηνεία του Στάθη Ψάλτη στην πρώτη του εμφάνιση στην σκηνή. Μια διαφορετική ερμηνεία, που δεν μας έχει συνηθίσει, κατάθεση ψυχής, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.


Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι προς το τέλος της ερμηνείας του, κάποιο γαϊδούρι εκμεταλλευόμενο το σκοτάδι και τα δέντρα γύρω από το υπαίθριο θέατρο, έριξε στην σκηνή ένα μπουκάλι με νερό, προς το μέρος του ηθοποιού. 


Εδίξαμεν τον νού μας πάλε... 


Στη Λευκωσία θα είναι μέχρι και την Πέμπτη , όποιος θέλει να πάει να τους απολαύσει!!!