Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Mundial rules!!!

Το ότι ένα χταπόδι θα τραβούσε τα φλάς των φωτογράφων και των δελτίων ειδήσεων σε αυτό το μουντιάλ, ούτε του παπά μην το πείς.



Την πρώτη φορά που μάντεψε σωστά, λέω τύχη, αλλά μετά από 6 φορές ο Paul έχει μείνει μακρυά από εκεί που θά πρεπε υπό κανονικές συνθήκες νά ναι...


                                    μεζές κρασάτος!!!! 

Επίσης ασχολίαστο μένει το γεγονός ότι η Βραζιλία και η Αργεντινή δεν καταφέρανε να μπούνε στα ημιτελικά, από Ολλανδία και Γερμανία αντίστοιχα. Και η Αργεντινή που έκατσε και έφαγε 4 goals από τους Γερμανούς, πού το πάς αυτό;;; Απόδειξη ότι τα φαβορί πέφτουν θύματα  δυσάρεστων εκπλήξεων όταν υποτιμήσουν έστω και λίγο τους αντιπάλους τους.

Holland for the win!!!

Ένας Μεσσίας δεν φέρνει πάντα την άνοιξη...



ούτε ένας Μαραντόνα!!

Καυτό αναμέτρηση ήταν και της Ουρουγουάης με την Γκάνα. Οι Γκανέζοι παίζανε μπάλα, χάσανε τα άχαστα, τρομερές φάσεις,πέναλτυ, και η της Ουρουγουάης βγάζανε την μπάλα από το τέρμα με τα χέρια!!!, και στην κρίσιμη φάση των πέναλτυ η Ουρουγουάη πέρασε!!




Οπότε στον τελικό υποστηρίζουμε φανατικά Ολλανδία, και ελπίζω παυλάκο να πείς κι εσύ το ίδιο, μην έχεις την κατάληξη της δεύτερης φωτογραφίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα: