Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Θέματα Υγείας


  Διάβασα σε αρκετά blogs για την Μαρία. Βρήκα το blog που έχει και το διάβασα. Πραγματικά όλα τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουμε ωχριούν μπροστά σε αυτό που αντιμετωπίζει η Μαρία.

Πήγα σήμερα το πρωί στην τράπεζα και κατέθεσα  ένα ποσό σε ένα από τους λογαριασμούς που έχουν ανοικτεί για να καταφέρει να πάει Αμερική και να κάνει την εγχείρηση .

 Όσοι θέλετε να δώσετε έστω και κάτι , μια μικρή εισφορά, πάνω κεντρικά του blog έχω αναρτήσει τους αριθμούς των λογαριασμών. Μόλις κάνετε την κατάθεση, σίγουρα θα νιώσετε ότι ένιωσα κι εγώ σήμερα το πρωί: χαρά και ικανοποίηση. Ότι τα λεφτά πάνε σε κάποιον που πραγματικά τα χρειάζεται.

Έτρεχα κι εγώ σήμερα στο νοσοκομείο. Έχω βγάλει έρπη στα χείλη, και είναι ότι χειρότερο... Και δεν με νοιάζει, παρά μόνο η χρονική περίοδος που πήγε και βγήκε... Σε 10 μέρες ορκίζομαι, παίρνω το πτυχίο μου, πως θα πάω έτσι, με τα χείλη πρησμένα;; Ο γιατρός έδωσε χαπάκια και αλοιφή, και συνέστισε υπομονή 4-5 μέρες... Αντε να δούμε... Γκαντεμιά και αυτή.

Πάνω από όλα η υγεία μας παιδιά. Άμα δεν έχουμε την υγεία μας, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Και είναι καιρός να ανοίξουμε το καβούκι που έχουμε κλειστεί όλοι μας λίγο πολύ και να δούμε και τον κόσμο γύρω μας. Έχουμε γίνει όλοι παρτάκηδες. Άντε να ανοιγόμαστε σιγά σιγα...
4 σχόλια:

 1. Η κινητοποίηση των μπλόγκερς είναι συγκινητική για το Μαράκι. Κάθε φορά που επικοινωνώ μαζί της με ευχαριστεί κι εμένα και όλους όσους προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Κι εγώ της επαναλαμβάνω την ίδια κουβέντα κάθε φορά: Δεν είσαι μόνη. Είμαστε πολλοί. Κι είμαστε πεισματάρηδες. Θα τα καταφέρουμε!

  Να 'σαι καλά κι εσύ και όλοι όσοι βοηθάνε. Καλώς σε βρήκα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάνω απ'όλα η υγεία όντως!!! Και όσο μπορούμε να βοηθάμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Invictus: Όλοι μια πυγμή και το θαύμα θα γίνει!! Κι εγώ καλώς σε βρήκα.

  @Hfaistiwnas: Η υγεία είναι ότι ποιο σημαντικό. Άμα λείπει αυτό, τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και εγώ το ίδιο ένιωσα. άτε περαστικά σου, έτσι καιρούς θκιαλέουν πάντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα: