Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Έρανος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τα παιδιά στην Ελλάδα

Αντιγράφω το μήνυμα όπως μας εστάλθηκε από το Πανεπιστήμιο.


"Λιποθυμούν από την πείνα παιδιά στα σχολεία της Αθήνας
ΕΡΑΝΟΣ


Ο Όμιλος Προσκοπισμού και Επιβίωσης διοργανώνει έρανο σε συνεργασία με την εκκλησιαστική Επιτροπή του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αρχάγγελος-Μακεδονίτισσα με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα τα οποία να μην αλλοιώνονται (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια συσκευασμένα, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, τόνους, γάλα σε κονσέρβες, δημητριακά) για να σταλούν σε παιδιά στην Αθήνα.
Εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους έχουν καταγραφεί κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας. Τα παιδιά ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε, ενώ μητέρες σπεύδουν να παραδώσουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία, αφού αδυνατούν να τα θρεύσουν.  

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία να μην αλλοιώνονται, θα υπάρχει τραπεζάκι τη Δευτέρα 28/11/2011 από τις 10:00-17:00 στην Πανεπιστημιούπολη μπροστά από τα ΧΩΔ01 και την Τρίτη 29/11/2011 από τις 10:00-17:00 στα Κεντρικά, στο Δράξασθε.

Για πληροφορίες: Ειρήνη Χαραλάμπους 99143527"
Τα ΧΩΔ01 (Αίθουσες Διδασκαλίας στο χάρτη) για όσους δεν γνωρίζουν, βρίσκονται πίσω ακριβώς από το  Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», όπως φαίνεται και στον χάρτη. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας περάσει είτε από τα κεντρικά είτε στην Πανεπιστημιούπολη. 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

3 σχόλια:

  1. Στεναχωριέμαι απίστευτα για αυτά που γίνονται στην Ελλάδα... Για αυτό πρέπει όλοι να σηκώσουμε μανίκια, για να βγούμε από αυτή την κατάσταση... Είναι κρίμα τα παιδιά και όχι μόνο, να μένουν νηστικά, δηλαδή που φτάσαμε;; Κατοχή ξανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα: