Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα εν συντομία + βοήθεια στους γύρω μας

Ξέρω το ότι εχάθηκα, αλλά αυτόν τον καιρό πάω τριφτή. 

1. Εξεκίνησα στη νέα τη δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες περίπου!! Άρεσεν μου τα μάλα!! Πολλά καλοί συνάδελφοι, το περιβάλλον. Κάμουμε και τα αστεία μας!! Επίσης και το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι πολύ ενδιαφέρον, σε μαθαίνει κάθε μέρα καινούρια πράγματα.

2. Το Σάββατο εκαθάρισα τα ερμάρια καιεκατέβασα τα χειμωνιάτικα. Τί εννοείς άρκησα; Τώρα ένιωσα κρυάδα!! 

3. Την Κυριακή επιάσαν μας οι ζαχαροπλαστικές ορέξεις. Έπιασε η μάμα και έκαμε κολοκοτές, και μετά μπισκότα της κανέλλας νηστίσιμα. Και εγώ εβοήθουν βεβαίως βεβαίως...



3. Εμπήκαμε σε ρυθμό μνημονίου τζαι εμείς. Όι που θα εχάναμε. Τελικά λείπουν μας παντελονάτοι πολιτικοί, να έχουν το θάρρος της γνώμη τους, και το καλό τούτου του τόπου. Απορώ γιατί φωνάζουν τα υπόλοιπα κόμματα. Αφού όποιος βγεί, το μνημόνιο θα το εφαρμόσει, θέλοντας και μη. 

4. 200000 κόσμος κάτω από τα όρια της φτώχιας στην Κύπρο. Δηλαδή κατάντια. Επέρασε τούτος ο κόσμος τόσες δυσκολίες, μια τουρκική εισβολή, ξεριζωμό από τα σπίτια τους. Είναι σαννα έχουμε δεύτερη εισβολή.  

5. Όπου μπορούμε να βοηθούμε. Είτε με ρουχισμό, είτε στους κάδους του Ανάκυκλου είτε σε κάδους που έχουν διάφορες εκκλησίες. Μια που ξέρω εγώ είναι η Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Μακεδονίτισσα

Τρόφιμα μαζεύει ο δήμος Έγκωμης για άπορους συνανθρώπους μας για δημιουργία πακέτων Αγάπης. Klick εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

6. Και Καλό Μήνα να έχουμε :)



3 σχόλια:

  1. θεωρώ ότι είναι κάπως χειρότερο στον οικονομικό τομέα αυτό που ζούμε σήμερα, από την εισβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ενα τριτο του πληθυσμου, δηλαδη, εν εσχει να φαει :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πάλι καλά είμαστε κοπελιά!!!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα: