Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει!!!
Εψές ήταν η καλύτερη νύκτα για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ,τον κόσμο της Κύπρου.

Η Αποελάκα παίζοντας μάγκικα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, εκοιταξε κατάματα τους περήφανους Γάλλους που φαινόταν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ότι ήταν φοβισμένοι και δεν πατούσαν καθόλου γερά στο γήπεδο, και στην ουσία 5-6 φάσεις δημιούργησαν όλες κιολες χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του ΑΠΟΕΛ..

Υπερέβησαν εαυτώ, παίζοντας για 120 λεπτά , τα τελευταία μάλιστα λεπτά της παράτασης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαντούκα, αλλά τίποτα δεν τους σταμάτησε!!!! Και πήγαμε στα πέναλτυ, και εκεί φάνηκε το μεγαλείο και η κλάση του τερματοφυλακα, του φύλακα άγγελου ,του Διονύση Χιώτη, που αποκρούοντας τα 2 τελευταία πέναλτυ, έστειλε το ΑΠΟΕΛ στους 8 και τους Γάλλους για μπάνια στο Σηκουάνα!!

Γιατί το μεγαλείο της ψυχής και τα αποθέματα δύναμης σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνονται!!  Το ΑΠΟΕΛ ως γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα , φάνηκε αντάξια των περιστάσεων , έδωσε 1000% των δυναμεων του, με συμπαραστάτη τις 23000 κόσμου, που δεν έπαψε στιγμή να σπρώχνει την ομάδα στο θαύμα!!!


Το τί έζησα εψές τη νύκτα δεν περιγράφεται, ο κόσμος, οι παίκτες, τα πάντα!! Η καλύτερη νύκτα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Από το άγχος μου στα πέναλτυ, που ήταν στη Βορεια πλευρά του γηπέδου, εκεί που ήμουν κι εγώ, δεν αντεχα να δω τις εκτελέσεις των πέναλτυ των παικτών του ΑΠΟΕΛ, και κάθε φορά καθόμουνα, έβγαζα τα ακουστικά(είχα και τον Παπαμωυσέως που αναμετάδιδε), και περίμενα...

Και μετά το παρτυ, η χαρά, τα πανηγύρια!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
APOEL 1-0 (Pen 4-3) Lyon (Champions League) από acosart

2 σχόλια:

  1. Χωρίς να έχω καθόλου πρόθεση να μειώσω τη σημασία της αθλητικής πορείας της ομάδας φέτος, τι εννοείς δαμέ; "Το ΑΠΟΕΛ ως γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα , φάνηκε αντάξια των περιστάσεων , έδωσε 1000% των δυναμεων του". Πόσοι ακριβώς που τους παίχτες του ΑΠΟΕΛ λοούνται για Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το πάρουμε έτσι αγαπητέ μου Ανδρέα, ούτε η Ρεαλ, ούτε η Μπαρτσελόνα λοούνται γνήσιες ισπανικές ομάδες αφού πάνω από τους μισούς παίκτες δεν είναι Ισπανοι. :) . To ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα, όσο κάποιοι δεν θέλουν να το δούν. Το λέει έτσι κι αλλίως και το Ε στα αρχικά του. Και έχει κάνει περήφανο τον απανταχού ελληνισμο, και στην Κύπρο και στην Ελλάδα και παντου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα: